• 0Shopping Cart
FreeForm
  • OFERTA
  • PANEL B2B
  • Szukaj
  • Menu Menu

igła do szpikowania, 20 cm

37,90 zł

SKU: KU-0924052800 Kategoria: akcesoria do mięs i ryb
  • Opis

Opis

Igła do szpikowania

  • sprawdzi się doskonale do lardingu – francuskiej metody pieczenia mięsa, które jest nakłuwane i faszerowane paskami słoniny
  • ostra i długa igła została zakończona szczypcami, w które wkłada się kawałek słoniny i przeciąga go wraz z całym narzędziem przez przygotowywaną potrawę
  • doskonale sprawdzi się również do faszerowania innymi składnikami: warzywami, plastrami sera lub boczkiem
  • można myć w zmywarce

Wymiary

  • długość 20 cm

Materiał

  • stal nierdzewna

Podobne produkty

  • Deluxe pęseta do ości, 13 cm

    167,90 zł
  • tłuczek do mięsa, śred. 8 cm

    163,90 zł
  • forma do pasztetów, 30,5x6x6 cm

    199,90 zł
  • zestaw do panierowania, 45×16 cm

    179,90 zł

FreeForm

ul. Budkiewicza 51
05-091 Ząbki k. Warszawy

email: biuro@freeform.com.pl
telefon: 22 519 93 80

Pâtissier dzbanek z miarką, 1,0 lszpryca do marynaty, 2 igły, 26×4 cm
Scroll to top